Јавете ни се +86-633-8811598
Испратете ни е-пошта ella@goodgymfitness.com

Дефиниција на вежбата со мрена

2021-12-03

Мрена за кревање теговие еден вид основна опрема за тренирање, а се користи и во кревање тегови. Вежбањето со мрена е еден вид тренинг со тегови, кој користи само опрема за вежбање со мрена за подобрување на мускулната сила. Зрната може да се користи и за основна обука за да се промовира севкупната координација.

Тегови за кревање теговишироко се користат за мускули на рамото, грбот, раката, градите и другите мускули. Преку мрена и железни листови со различни тежини, ние користиме неколку специјални вештини за обука за мускулна сила за да вежбаме мускулна издржливост за мускулните групи на целото тело, за да ги согориме мастите и да ги претвориме во бодибилдинг линии, да ја зајакнеме мускулната сила, да ја подобриме основната способност на телото и подобрување на мускулите кои се уште се лабави долго време; Покрај тоа, може да го одложи стареењето на мускулите, да ја зголеми густината на коските, да спречи остеопороза, да го подобри ендокриниот и да ја подобри физичката координација. Тоа е еден од спортовите со кои мажите и жените кои сакаат да се одржат во форма можат да се занимаваат со вежбање.(Кинеска мрена за кревање тегови)
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy